logo

Presenter forskningen din

Bli med og presenter din forskning på forskningskonferansen 2016 i Tromsø 2. til 3. november. Fristen for å sende inn abstracts er 15. juni.

Publisert 13.06.2016
Sist oppdatert 15.03.2017
En person som bruker et nettbrett
​Snart blir det stormønstring av forskningsaktiviteten i Nord-Norge. 

Brukermedvirkning, internasjonalisering, tverrfaglighet og innovasjon er stikkord som preger nasjonale og regionale forskningsstrategier og som helseforskere i stadig større grad må forholde seg til. 

​På Forskningskonferansen 2016 i Tromsø 2. og 3. november vil vi se på nye føringer og store satsinger, lære mer om enkeltprosjekter som har omsatt strategiene i praksis, dele erfaringer og finne suksesskriterier for å lykkes med helseforskning i Nord-Norge og internasjonalt. Konferansen skal være en nyttig og inspirerende møteplass for å knytte kontakter. Meld deg på

Vi inviterer deg til å mønstre på!

Vi ønsker å gi en bred presentasjon av forskningsaktiviteten i Nord-Norge og inviterer interesserte forskere til å sende inn abstrakt. 

Fristen for innsending er 15. juni. 

Forfattere av godkjente abstrakter vil få tilbud om å holde en muntlig presentasjon eller presentere en poster. De vil også være med i konkurransen om en forskningspris.

Vi ses i november!