logo

Torsdag fikk Christoffer toppkarakter på fagprøven. Fredag hadde han sin første arbeidsdag i 100 % stilling

Christoffer Trolie Larsen har trivdes såpass godt i løpet av sine to år som kontorlærling i Helse Nord RHF at han blir værende. I første omgang i ett år til.

Publisert 23.08.2019
En mann som holder en blomsterbukett

Etter et par intense dager kunne Christoffer puste lettet ut etter å ha bestått fagprøven med glans. Kanskje særlig siden han allerede hadde takket ja til et spennende tilbud.

- Jeg ble tilbudt jobb i 100 % stilling her i RHF-et i ett år, under forutsetning av at jeg besto fagprøven. Så nå er jeg glad for resultatet og at jeg kan starte i jobben, sier 19-åringen.

Mye av det samme

Som RHF-ansatt skal Christoffer jobbe med mange av de samme oppgavene som han gjorde i lærlingtiden.

- Det blir mye av det samme, men jeg blir nok å jobbe mest med arkiv. Jeg skal også ta opp noen fag i løpet av året som kommer, og jeg har en plan om å begynne å studere økonomi og ledelse neste høst. Men først skal jeg konsentrere meg om det som venter, så får vi se hva som skjer, sier han.

Takket ja med én gang

Han har to lærerike år som lærling bak seg, og liker seg godt i Sjøgata.

- Jeg har hatt det veldig fint her, og hadde veldig lyst til å fortsette. Så da tilbudet kom, takket jeg selvsagt ja med én gang, sier Christoffer som med det la ekstra press på seg selv før fagprøven.

- Jeg hadde forberedt meg godt til prøven, og følte at jeg hadde bra kontroll, sier han.

Resultatet ble toppkarakter, og i hvert fall ett år til i Helse Nord RHF.

Interessert i å bli lærling i Helse Nord? Her kan du lese mer om tilbudene