logo Helse Nord

Nyheter fra Helse Nord RHF.

• En person som holder et innrammet bilde
    14. februar 2024
    Ann er årets kollega

Hun har i flere år sørget for at de usynlige hjulene i avdelingen har gått rundt. Nå er helsesekretæren ved gyn/fødeenheten på Hammerfest sykehus kåret til Årets kollega i Helse Nord.

• illustrasjonsbilde møter
    7. februar 2024
    Nye styrer i helseforetakene i Helse Nord 2024-2026

Styret i Helse Nord RHF har utnevnt nye styrer i de seks helseforetakene i regionen.

• En gruppe mennesker som sitter rundt et bord med bærbare datamaskiner
    7. februar 2024
    Dette skjer videre i omstillingsarbeidet

Et justert høringsdokument «Tiltak for å sikre bærekraft» vil bli lagt frem for styret i Helse Nord RHF 28. februar. Det informerte adm. direktør Marit Lind om i dagens styremøte.

• Portrett Marit Lind
    18. januar 2024
    Veien videre for arbeidet med funksjons- og oppgavedeling

16. januar fikk Helse Nord RHF et justert oppdrag fra helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol. Helse Nord justerer nå planene for det videre utredningsarbeidet i tråd med dette oppdraget.

• Marit Lind, administrerende direktør i Helse Nord RHF
    16. januar 2024
    Helse Nord fikk justert oppdraget

– Jeg er svært glad for de signalene som kom om styrkingen av sykehusøkonomien, sier administrerende direktør i Helse Nord RHF, Marit Lind, etter sykehustalen til Helse- og omsorgsministeren.

• En gruppe mennesker som sitter rundt et bord med bærbare datamaskiner
    16. januar 2024
    To nye inn i styret i Helse Nord RHF

Helse- og omsorgsministeren har oppnevnt eiervalgte styremedlemmer i regionale helseforetakene. Det gjøres to endringer i Helse Nord-styret.

Sist oppdatert 02.06.2023