logo Helse Nord

Daglig pressebrief om situasjonen i luftambulanse-tjenesten

Oppdatert: Siste pressebrief ble holdt mandag 16. desember. Helse Nord RHF og Luftambulansetjenesten HF holdt frem til mandag 16. desember daglige pressebriefer klokken 14. Tema var den utfordrende driftssituasjonen hos operatøren av ambulanseflytjenester.

Publisert 11.12.2019
Sist oppdatert 16.12.2019
ambulansefly

Tidspunkt: 14.00

Sted: Helse Nord RHFs lokaler i Bodø, Sjøgata 10, 4. etg.

SE STRØMMING AV PRESSEBRIEFEN PÅ HELSE NORDS YOUTUBE-KANAL

På pressebriefen vil siste døgns utfordringer bli gjennomgått, og det vil bli gjort vurderinger av situasjonen for kommende døgn.

Bakgrunnen er den krevende situasjonen luftambulansetjenesten etter at operatøren har besluttet å sette fire av sine fly på bakken. Årsaken er at det er tekniske utfordringer med disse flyene som krever oppfølging fra operatøren og flyprodusenten. 

Media er invitert til å møte i Helse Nord RHFs lokaler.

Media som ikke har anledning å møte, kan stille spørsmål i kommentarfeltet på Helse Nords youtube-kanal, og vil bli svart ut.

Etter pressebriefen vil det være anledning til intervju og telefonintervju med fagdirektør i Helse Nord RHF, Geir Tollåli, og direktør Øyvind Juell i Luftambulansetjenesten. 

Intervjuavtale gjøres ved å kontakte kommunikasjonsdirektør i Helse Nord RHF, Anne May Knudsen på mobil 975 92 815 eller kommunikasjonsrådgiver i Luftambulansetjenesten HF, Knut Haarvik på mobil 913 63 044.

Vel møtt på kort varsel.