logo Helse Nord
En mann og en kvinne som smiler

Brukermedvirkning

Brukermedvirkning er et av de beste midlene for å sikre at pasienter og pårørendes stemmer blir hørt. For å sikre god brukermedvirkning, er det etablert brukerutvalg både på regionalt nivå og i alle helseforetakene i Helse Nord.​

Les mer om brukermedvirkning i Helse Nord

• En person som holder en plante
    9. januar 2024
    Siste frist for å søke om brukertilskudd

Nå kan din brukerorganisasjon søke om aktivitetstilskudd fra Helse Nord for 2024. Det lyses også ut driftsmidler til paraplyer for brukerorganisasjoner, og for sentre mot incest og seksuelle overgrep i Nord-Norge. Søknadsfristen er 10. januar 2024.

• Hender og penger
    16. november 2023
    Søk om tilskudd

• En gruppe mennesker som poserer for et bilde
    26. oktober 2023
    Sammen skal vi styrke brukermedvirkningen

Rundt 60 representanter fra pasientorganisasjoner og aktører i Nye metoder var samlet denne uka for å diskutere hvordan brukermedvirkningen i Nye metoder kan bli enda bedre – og engasjementet var stort.

Sist oppdatert 09.01.2024